Spring naar content

Yver (IJ·VER: de, m)

YVER, de innerlijke drijfveer om iets gedaan te krijgen. De manier waarop men iets met toewijding doet, ofwel wanneer iemand iets met liefde en passie volbrengt.

Hoe dan?

Bij Yver geloven we niet in hokjes, we geloven in mensen. Een rol is bij ons ‘slechts’ een flexibele schil om je werk op jouw manier te kunnen organiseren, zodat jij op je plek zit. Kom op gesprek en ontwerp je eigen functie!

Kennismakingsgesprek

Ben jij benieuwd of Yver iets voor jou is? Maak dan een afspraak! Een sollicitatiebrief is niet nodig. Wij zijn vooral benieuwd naar jou! Hoe heb jij je ontwikkeld? Wat wil je gaan doen? Hoe ziet jouw droombaan er uit? Wij vinden gedetailleerde functieomschrijvingen niet van deze tijd. Het is wel handig om richting te geven. Past één van de onderstaande functies bij wat jij zoekt? Word jij Yver?

Neem gerust eens contact op met Dick Petersen. Hij denkt graag met je mee! 06 53 724 281 | dick.petersen@experts4you.nl

Servicemonteur W/E

Een servicemonteur is het visitekaartje van Yver Service. Wil jij ons vertegenwoordigen als er onderhoud moet worden verricht aan installaties? Naast het inspecteren van installaties, vervaardig je rapportages over jouw bevindingen. Met dit onderhoud voorkomen we storingen en als er een storing is, kunnen we dan op je rekenen?

Maak direct een afspraak

Projectleider W/E

Ben jij projectleider werktuigbouwkunde of elektrotechniek? Of heb je ambities om projectleider te worden? Zie jij een mooie combinatiefunctie voor je, die Yver vergroot? Stel je eigen functie samen en we gaan samen onderzoeken hoe dit bij Yver past. Kom dan eens kennismaken!

Maak direct een afspraak

Werkvoorbereider W/E

Zoek jij een leuke baan op het gebied van werkvoorbereiding, maar vind je alleen werk voorbereiden saai? Heb je een idee hoe jouw nieuwe baan aantrekkelijk wordt? Wij staan open voor suggesties en weten dat we samen Yver zijn. Laat het ons weten en neem contact op!

Maak direct een afspraak

Engineer W/E

Kan jij het ontwerp goed uitwerken en omzetten in een technische tekening? Misschien kan je ook, voor de afwisseling, calculeren? Ben jij op zoek naar die leuke baan, waar er naar je geluisterd wordt en waar je verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt? Wij komen graag met jou in contact!

Maak direct een afspraak

BIM-Modelleur W/E

Zie jij getallen en installaties in 3D en heb jij de creativiteit om dit om te zetten in BIM? Of hoe zie jij jouw functie? Wij zijn er namelijk bij gebaad als jij plezier hebt in je werk. Pas dan ben je Yver, omdat wij dan Yver zijn. Kom eens met ons praten!

Maak direct een afspraak

Uitvoerder W/E

Ben jij een goede monteur en wil je een stap vooruit, omdat je met jouw kennis van toegevoegde waarde bent op een project? Als jij alles van elektrotechniek of werktuigbouwkunde af weet en je houdt van regelen, dan ben je Yver. Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Maak direct een afspraak

Calculator W/E

Een goeie calculator is goed met getallen, maar wil misschien ook wat anders. Elk mens is verschillend – hoe ziet jouw ideale werkdag er uit? Het liefst de hele dag achter een scherm, of wil je juist afwisseling? Laat het ons weten in het kennismakingsgesprek.

Maak direct een afspraak

Stagiair(e)

Ben jij stagiair(e) op MBO-niveau en voel je je Yver? Kom dan eens met ons praten. Tijdens je stage zullen wij jou ondersteunen en alle nieuwe innovaties eigen maken. Wij werken met de modernste middelen en technieken die nog niet in de studieboeken staan. Boeken zijn altijd te laat en wij staan vooraan. Neem dus contact met ons op!

Maak direct een afspraak