Spring naar content

De oorsprong

Het initiatief voor Yver Techniek komt bij Hans van Dijk van Bosman Bedrijven en Joost Brons van De Vreeden vandaan. De samenwerking tussen de mannen startte reeds 30 jaar geleden en heeft zich door de jaren heen bewezen als een solide en effectief partnership. In 2021 werd Yver Techniek opgericht en verzorgt de aanleg van installatietechniek. In 2022 werd De Vreeden Technisch Beheer en een deel van de onderhoudsportefeuille van Bosman Bedrijven samengevoegd om verder te gaan onder de naam Yver Service.

Open communicatie

De open communicatie zorgt voor een optimale samenwerking. Passie, vrijheid, verantwoordelijkheid en betrokkenheid zorgen voor plezier en voldoening. Met het samenbrengen van deze waarden in Yver worden toonaangevende projecten van innovatieve en duurzame installaties voorzien; van ontwerp tot installatie en het onderhouden ervan. Yver heeft hiervoor een exclusief, strategisch samenwerkingsverband met Bosman Bedrijven.

De filosofie

Zoals Hans en Joost al jaren samenwerken, zo is Yver ingericht. Deze open manier van werken brengt ‘flow’ op de werkvloer. Dit komt zowel de kwaliteit, innovatie en verantwoordelijkheid ten goede, maar creëert ook ruimte voor personeel om zich te ontwikkelen. Plezier en vrijheid in het werk zorgt voor passie, betrokkenheid en Yver in projecten.

Het resultaat

Yver resulteert voor de projectontwikkelaar of bouwonderneming in een optimaal functionerende, innovatieve installatie, die doet waar hij voor ontworpen is.

Onze kernwaarden

• Yver
• Passievol
• Pragmatisch
• Betrokken
• Innovatief
• Verantwoordelijk
• Duurzaam

 

Ketensamenwerking

In de ketensamenwerking met onderaannemers en opdrachtgevers maken wij ons hard voor wederzijds respect en eerlijkheid. Alleen samen maken we de mooiste projecten!