Spring naar content

Ouderwets genieten bij Yver Techniek. Jong en Ygenwijs!

Herman is projectleider bij Yver Techniek en neemt met zijn ruim 40 jaar actief te zijn in het vakgebied de nodige ervaring mee. Met zijn fitte uitstraling en gedrevenheid schat je hem minstens 10 jaar jonger! Naast projectleiding heeft Herman een coachende rol voor het begeleiden van jong talent op hun weg naar het projectleiderschap.

“Het voelde voor mij dat ik in deze fase van mijn cariere een beetje aan het vastlopen was. Te veel regeltjes, te veel procedures die remmend werkten op mijn creativiteit en ondernemerschap. Tijdens mijn eerste gesprek met Hans van Dijk, die ik al 25 jaar ken, en Joost Brons voelde het gelijk goed. Een fris bedrijf met een doelgerichte en pragmatische aanpak zonder hokjesmentaliteit en dan ook gelijk ingezet worden op aansprekende projecten, beter kon ik het niet treffen! Drie maanden later is dat gevoel nog verder versterkt. Prachtig om een bedrijf zo uit de startblokken te zien schieten. Iedereen heeft een stem van tekenaar tot projectleider. Ben je technisch opgeleid, pragmatisch en een beetje gezond Ygenwijs? Dan zou ik zeggen: Join the club!”

Ben jij toe aan een volgende stap? Yver Techniek groeit en we hebben ruimte voor talenten zoals jij! Ben jij benieuwd of Yver iets voor jou is? Maak dan een afspraak, wij zijn benieuwd naar jou! Hoe heb jij je ontwikkeld? Wat wil je gaan doen? Hoe ziet jouw droombaan eruit?