Spring naar content

Brochure Yver Service nu verkrijgbaar

Wil je weten wat technisch beheer met Yver Service inhoudt? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij sturen u graag een brochure toe. Voor toelichting op specifieke vragen kunt u ons altijd bellen en we komen met plezier bij u langs voor een kennismaking.

Lees meer

Yver Techniek is uitgebreid met Yver Service

Een lange termijn relatie met weinig storing? Yver Techniek is uitgebreid met Yver Service, voor goed onderhoud en correcte storingsafhandeling. Binnenkort meer!

 

Ouderwets genieten bij Yver Techniek. Jong en Ygenwijs!

Herman is projectleider bij Yver Techniek en neemt met zijn ruim 40 jaar actief te zijn in het vakgebied de nodige ervaring mee. Met zijn fitte uitstraling en gedrevenheid schat je hem minstens 10 jaar jonger! Naast projectleiding heeft Herman een coachende rol voor het begeleiden van jong talent op hun weg naar het projectleiderschap.

Lees meer

Leroy is Jong en Ygenwijs

“Ik ben jong en ambitieus en binnen Yver zijn er volop mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei. Binnen het team is veel spirit en enthousiasme en dat is voor mij heel belangrijk. Een beetje eigenwijs zijn wordt hier gewaardeerd. Een mening en kijk hebben op dingen wordt bij Yver op prijs gesteld!”

Lees meer