Spring naar content

FAT test succesvol verlopen voor The Ensemble, Amsterdam

Voor het project The Ensemble, welke in opdracht is van Cordeel België, hebben wij (Bosman & Yver Techniek) bij Elektro Internationaal BV in Woerden de HKL-CVZ en de HKL-K(antoor) afgenomen. De FAT test is succesvol verlopen onder toezicht van de installatie adviseur IM West Jan van het Westeinde. De HKL-CVZ is voorzien van een 3200A vermogens automaat waarvan ook de WKO gevoed zal worden.

Yverige Operationeel Directeur aangenomen voor dagelijkse reilen en zeilen van de Yver Groep

We zijn blij met Dennis Smit als onze nieuwe Operationeel Directeur. Hij is verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen voor alle onderdelen binnen de Yver Groep. Binnenkort volgt een nadere kennismaking met Dennis.

Yverige servicecoördiniator gevonden!

We zijn blij met Gitta de Vis als onze nieuwe servicecoördinator van Yver Service. Ze is de spin in het web van onze serviceorganisatie. Ze registreert meldingen online en telefonisch, zoals storingen en klantverzoeken, hangt hier een prioriteit aan en dirigeert ze naar de juiste collega. Binnenkort lees veel meer en een korte kennismaking met Gitta.

Brochure Yver Service nu verkrijgbaar

Wil je weten wat technisch beheer met Yver Service inhoudt? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij sturen u graag een brochure toe. Voor toelichting op specifieke vragen kunt u ons altijd bellen en we komen met plezier bij u langs voor een kennismaking.

Lees meer

Yver Techniek is uitgebreid met Yver Service

Een lange termijn relatie met weinig storing? Yver Techniek is uitgebreid met Yver Service, voor goed onderhoud en correcte storingsafhandeling. Binnenkort meer!

 

Ouderwets genieten bij Yver Techniek. Jong en Ygenwijs!

Herman is projectleider bij Yver Techniek en neemt met zijn ruim 40 jaar actief te zijn in het vakgebied de nodige ervaring mee. Met zijn fitte uitstraling en gedrevenheid schat je hem minstens 10 jaar jonger! Naast projectleiding heeft Herman een coachende rol voor het begeleiden van jong talent op hun weg naar het projectleiderschap.

Lees meer

Leroy is Jong en Ygenwijs

“Ik ben jong en ambitieus en binnen Yver zijn er volop mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei. Binnen het team is veel spirit en enthousiasme en dat is voor mij heel belangrijk. Een beetje eigenwijs zijn wordt hier gewaardeerd. Een mening en kijk hebben op dingen wordt bij Yver op prijs gesteld!”

Lees meer